De DansegladeNick Borgen: Ole Ivars står for noe annerledes

På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 Suksess for Kai Robert Johansen i USA
Det var i 1969 Nick Borgen flyttet til Sverige. Der etablerte han dansebandet Scandinavians som i flere år reiste på turne i hele Sverige. Vi tok en prat med mannen som har stått på en dansebandscene lengre enn mange.
Er det noen spesielle artister/band innen dansebandsjangeren som du særlig vil fremheve, artister som i fortid eller nåtid, og etter din mening fremstår som spesielt gode ambassadører for sjangeren?
– Ja, jeg kommer tilbake til Ole Ivars som jeg har fulgt i alle mine år som musiker. De står for noe annerledes. Morsomme tekster, glade melodier og fantastiske arrangement. Og så skal jeg ikke glemme Lasse Stefanz som har gjort dansebandmusikken til «konsertdans». Hvor ser man 3-4 tusen mennesker står framfor en dansebandscene? Jo, hos Lasse Stefanz. Mange snakker Vikingarna når denne sjangeren kommer på tale, men den formen av musikk er absolutt ikke noe for meg. Jeg har alltid kalt det for «sølete tøys og for mye pengebegjær». (Tekst: Sven Erik Vesse)

Folg oss pa facebook liten Suksess for Kai Robert Johansen i USA

Les hele artikkelen i De Danseglades augustnummer

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også