De DansegladeNick Borgen: Keyboardisten sovnet under Kjell Karlsens orgel

På forsiden akkurat nå

Vi tok tidligere i år en prat med «nordmann» Nick Borgen, som siden 1969 har bodd og jobbet som musiker i Sverige.
Fortell litt om morsomme/triste opplevelser som dansebandartist, eller andre forhold som du også gjerne vil dele med DDs lesere.

Abo promo lite for teksinnlegg Stena Line får hjul under kjølen

– Gjennom årene har man opplevd mange morsomme og mange triste opplevelser. En kveld på jobben som jeg aldri skal glemme, er den dagen da vår keyboardist ble så syk at han, etter kraftig inntak av «medisiner», sovnet på Kjell Karlsens hammond-fotpedaler. Jeg kan love at herr Karlsen ble ganske forbitret da han oppdaget at orglet spilte uten hans hjelp. Av det mest triste som har rammet meg som musiker var da vår sjåfør, bare 30 år gammel, gikk bort i kreft. En forferdelig tid for Nick borgens Orkester. Nå savner jeg bare å få komme tilbake til «gamlelandet» å få gjøre noen konserter. Jeg spiller i Danmark, Sverige og Finland, men Norge er dessverre ikke med på min spilleplan. Takk for denne gang og jeg håper vi kan sees «der ute» noen gang i fremtiden. (Tekst: Sven Erik Vesse)

Folg oss pa facebook liten Suksess for Kai Robert Johansen i USA

Les hele artikkelen i De Danseglades augustnummer

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også