De Danseglade


Malung dag 2 grillfest AB (6)

Malung 2012: Hele Dansbandsveckan - en stor bildereportasje

På forsiden akkurat nå

Igjen ble det publikumsrekord i Sverige under Dansbandsveckan.

– Vi hadde en netto økning alle dager sett under ett, på 5%, som vi er veldig fornøyde med, forteller primus motor opg daglig leder Lars Bälter til De Danseglade. Veckan forsterker dermed sin posisjon som verdens største dansebandsarrangemenet, og dette besfester også Malung som dansebandhovedstad nr 1, i Norden. Gjennomsnittlig besøk lå hver dag på hele 7246 besøkende.
– Vi er selvsagt veldig fornøyde, og på den responsen vi har fått fra alle gjestene. Det viktigste for oss fremover blir å forbedre hver detalj av arrangementet, forteller Bälter.

I fjor viste SVT1 «På väg till Malung» på statskanalen i Sverige, for øvrig samme produksjonsselskap som lagde «På vei til Sel» her på berget. Lars Bälter tenker også at effekten av serien som gikk i fjor, også har vært med å påvirke årets antall besøkende.

Malung dag 1 2 AB (22)
Malung dag 1 2 AB (67)
Malung dag 2 1 AB (20)
Malung dag 2 grillfest AB (6)
Malung dag 3 1 AB (19)
Malung dag 3 2 AB (61)
Malung dag 5 AB (23)
Malung dag 5 AB (44)
Malung dag 5 AB (53)
Malung dag 6 1 AB (4)
Malung dag 6 2 AB (3)
Malung dag 6 2 AB (44)
Malung dag 6 2 AB (51)

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Arnfinn Borge

Arnfinn Borge skrev for De Danseglade siden 2011 og frem til mars 2018. Han døde 18. mai, et stort tap for familien og de nærmeste, alle i bransjen generelt, og for De danseglade spesielt. Han elsket foto, danseband og dansbar musikk, og likte å danse. Arnfinns saker på dd.no lever videre, så gjør minnene. Takk for alt - hilsen redaksjonen i DD

Les også