De DansegladeMagiske Thailand, en bildespesial fra dansegallaen i solens land

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Alle besøkende har kommet hjem, fra det som for mange har blitt årets høydepunkt. Orkideekspressens tur nå i oktober i Thailand ble en suksess. Musikken som var med i år var Vagabond, PK & Dansefolket, samt Lady og Landstrykeren, og de meldingene vi har fått fra disse er entydig positive. Rune Gjelseth fra Lady og Landstrykeren sier til De Danseglade at dette var en stor oppplevelse, og en tur de ikke ville være forruten. Vår opplevelse av turen ble også magisk, alt fra en innholdsrik tur innom Bangkok, før turen gikk videre til Long Beach hotel på Cha Am.

Abo promo lite for teksinnlegg Dansefestivalen på Sel 2013, mange artister klare

Vi ble veldig godt tatt vare på av reiseleder og sjef for Orkideekspressen, Edgar Skjønhals, og vi gleder oss allerede veldig til neste år. Dette var noe av det beste vi har vært med på.

Fremover vil du få flere bildereportasjer fra turen, samt at det vil komme en stor bildespesial i De Danseglades desembernummer. (Tekst og foto: Asle Strand).

Siste utgave kj%C3%B8pes her Dansefestivalen på Sel 2013, mange artister klare

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også