De DansegladeLotta og Christer på Vikingarnabølgen

På forsiden akkurat nå

Da paret var i Oslo tidligere i år, hadde De Danseglade en lengre prat med dem. Og Christer har i ulike konstellasjoner gjestet Norge, etter at Vikingarna ble historie.
– Tiden med Vikingarna var nok en storhetstid som aldri kommer tilbake. Jeg er nok født på det rette årstallet, noe som blant annet gjorde det mulig å selge enorme mengder med musikk på plater og kassett, forteller Christer videre til De Danseglade.Folg oss pa facebook liten Fra Dansefestivalen til Springsteen
– Jeg har ingenting imot å bli identifisert med Vikingarna, og jeg hadde kanskje ikke vært der jeg er i dag hvis jeg ikke hadde vært 26 år i det kramgoda bandet, forteller Christer Sjøgren. For Vikingarna var store;
Og helt uoppfordret minner Christer oss om at hans store opplevelse da for noe få år tilbake fikk Kongens fortjeneste medalje, noe han satte utrolig stor pris på. Dette beviser at hans innsats i bransjen har blitt satt pris på av veldig mange mennesker.

Tekst: Bjørn Kåre Larsen. Foto: Presse/Bjørn Kåre Larsen

Les hele det åpenhjertige intervjuet i De Danseglades juninummer

Abo promo feb 2012 Bildespesial Dansefestivalen i Sel

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også