De DansegladeLotta Engberg og Christer Sjögren, stiller opp for hverandre inn i alderdommen

På forsiden akkurat nå

Det var en forsommerdag vi møtte superparet. Lotta og Christer har et godt forhold til hverandre fortsatt, på tross av at de begge er opptatt på hver sin kant. De Danseglades reporter ble ganske paff over hvor ærlige de var overfor oss, og hvor lite de skjulte sine fortsatt sterke følelser for hverandre. Vår prat gikk mye på det med kjærlighet, og det å ta vare på hverandre når alderdommen banket på.Folg oss pa facebook liten Fra Dansefestivalen til Springsteen
– Jeg kunne i hvertfall ikke tenke meg jobbe frem til en bestemt dato og årstall i mitt liv, for deretter å sette meg ned. Tror det er bra med en viss reduksjon i tempo med årene, men at en må føle for om hva som er riktig for seg selv, ingen er like, mener Christer og får støtte fra Lotta på synet om alderdommen.
Imidlertid tror kanskje undertegnede og Sjøgren, at Lotta er for ung til være opptatt av alderdommen, noe hun delvis er enig i. Likevel er hun bevisst på at den vil komme for alle. Det å kunne hvile innimellom all jobbingen er Lotta innstilt på selv om hun så gjerne vil stille opp for sin gode venn og kollega Christer
– Når det gjelder praktiske gjøremål, som blant annet å gjøre rent i hans store hjem i Sverige, stillerj eg opp om behovet melder seg, fortalte Lotta Engberg.

Etter at Christer og Lotta selv har fortalt litt om sitt samarbeid og berørt temaer som kjærlighet og alderdom, er det svært vanskelig å kunne forstå hva som gjør det mulig å kunne finne frem til den livstil de i virkeligheten har gjort. De har gjensidig respekt for hverandres kunstneriske talenter, setter hverandres menneskelig egenskaper høyt og innrømmer kjærlighet for hverandre. De samarbeider på scenen og i studio og de deler mye av sin fritid med hverandre.
Sammen med hver sine kjære ektefeller.

Tekst: Bjørn Kåre Larsen. Foto: Presse/Bjørn Kåre Larsen

Les hele det åpenhjertige intervjuet i De Danseglades juninummer

Abo promo feb 2012 Bildespesial Dansefestivalen i Sel

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også