De DansegladeLotta Engberg: Christer er helt unik

På forsiden akkurat nå

Vi møtte Lotta Engberg og Christer Sjögren tidligere i år, på taket av Grand hotell i Oslo. Vi snakket mye om parets historie og flørt på nittitallet, men ble ikke lite overasket over hvor åpne paret var om sin kærlighet for hverandre – på tross av at de er i hvert sitt forhold.

Abo promo lite for teksinnlegg Stena Line får hjul under kjølen

Lotta vil i tillegg gjerne fremheve Christers personlige egenskaper og minner oss om hans unike sangstemme og hans personlige sjarm.
– Christer er helt unik, utbryter Lotta med overbevisning, etterfulgt av et ansiktsuttrykk som klart tilkjennegir deres kjærlighet for hverandre. Begge artistene trives veldig godt i hverandres selskap og har planer om flere felles oppgaver i inneværende år. Lotta skal blant annet gjøre flere programmer for svensk fjernsyn på Liseberg, hvor Christer muligens også dukker opp. Imidlertid har Christer planlagt å ta seg litt ekstra fri i sommer, noe han gleder seg stort til.

Folg oss pa facebook liten Fra Dansefestivalen til Springsteen

Tekst: Bjørn Kåre Larsen. Foto: Presse/Bjørn Kåre Larsen

Les hele det åpenhjertige intervjuet i De Danseglades juninummer

Abo promo feb 2012 Bildespesial Dansefestivalen i Sel

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også