De DansegladeKlart for fest i Skaunhallen lørdag

På forsiden akkurat nå

Det er klart for den 9. dansegallan i Skaunhallen, Buvika med Gofot’n danseklubb, Skaun, som arrangør. Årets band er både fra Norge og Sverige. Lasse Stefanz er kjent for de fleste og startet allerede i 1967 og besøker Skaunhallen for 2. gang. Svenske Jannez startet karrieren allerede i 1976 og er vel det bandet som pr idag er det mest solgte og hørte bandet i Sverige og tar Norge med storm for tiden. Dette er ett band som behersker flere sjangrer alt fra feiende swing, rock og t.o.m skikkelig gammeldans. Vestnorge kommer fra vest og er tidligere medlemmer i PK & Dansefolket og gjorde noen kjempejobber både på Storås dansefestival og Dansefestivalen i Sel i sommer. Iår har vi som sagt satt sammen 3 band som alle utmerker seg på hver sin måte. Etter manges utsagn noe av det beste i klubbens historie så langt, forteller Steinar Svorkland til De Danseglade. (Hovedfoto: Asle Strand)

Siste utgave kjøpes her Medvind for Hanne Mette og bandet

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også