De DansegladeJuleshopping og dansegalla i Thailand

På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 Dansbandsveckan 2012: Guldklavenshowet

Orkideekspressen, med daglig leder og gründer Edgar Skjønhals i spissen, gleder seg til å ta det norske dansepublikummet med på tur til Thailand i oktober.
– Det strømmer på med påmeldinger til turen, og nå har vi passert 250, forteller Skjønhals til De Danseglade, noe vi synes er veldig bra. Men det er fortsatt plass, bedyrer han.

Variert program
Selve programmet blir variert. I forkant av dansegallaen arrangeres en Rundreise i Thailand for de som ønsker å se mer av Smilets Land når de først tar turen dit. Denne turen har avreise 10. oktober og har stort program i Bangkok og Nord-Thailand. Turen avsluttes med Dansegalla i Cha Am, med følgende danseprogram;
21. oktober er det Dansegalla med PK & DanseFolket i Ballsalen på Long Beach Hotel.
22. oktober dekkes Ballsalen opp til middag. Etter middagen spiller Lady & Landstryker’n opp til feiende god dansemusikk.
23. oktober er det klart for Dansegalla med Vagabond i Ballsalen på Long Beach Hotel. Frem til i begynnelsen av august, var Ingemars satt på denne jobben, men bandet har av ulike årsaker avlyst dette. Vagabond omrokkerte sine planer for høsten og stilte sporty opp på kort varsel. Nærmere om denne saken, vil du kunne les mer om.

Spar penger i smilets land
– Når vi kommer så langt utpå høsten som oktober, er det tid for julegaver, minner Skjønhals. Thailand er kjempebillig på mange varer. Hva med å ta turen til tannlegen eller optikeren for en brøkdel av prisen hjemme i Norge? Eller kanskje du vil ha en ny skreddersydd kjole eller dress. Her er prisene svært hyggelige, forteller Edgar Skjønhals til De Danseglade.
– Har du spørsmål rundt noe av dette, eller turen generelt, er det bare å ringe meg, avslutter
han. Edgar Skjønhals treffer du på telefon 90600589.

Folg oss pa facebook liten Dansbandsveckan 2012: Guldklavenshowet

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også