De Danseglade


Ingemars: Fra USA til Thailand

Ingemars: Fra USA til Thailand

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

De populære gutta fra Finnskogens rike gjestet sist høst USA. Dette har det blitt DVD av. Så til de som «ikke fikk bli med», kan man få en fin reise ved å kjøpe DVD’n som kommer i begynnelsen av februar. Der vises klipp fra festivalen i Amerika. USA eller ikke, langtur blir det på herrene i år uansett. Bandet skal holde Dansegalla i Thailand sammen med Anne Nørsti i oktober 2012 i regi av OrkikéEspressens trettiårsjubileum.
– Vi gleder oss veldig til dette. Det er jo eksotisk og spennende med Thailand. Det er veldig bra at norsk musikk, framført på norsk, er å finne utenfor landegrensa, smiler Dag. Sånne turer er svært sosiale og hyggelige. Man er en gjeng som holder sammen, men samtidig er det mer enn plass nok til å trekke seg unna folkemengden og slappe av, om man foretrekker det. De fleste som er med på slike turer, er de som er danseentusiaster. Dem er med for å danse til god musikk, feriere og slappe av. Det er ingen dårlig måte å møte vinteren på, sier Dag.
Bandet har også andre planer for 2012.

Les hele artikkelen om disse populær gutaa i De Danseglades februarnummer

 

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også