De DansegladeHanne Mette`s menn

Braatthallen h 2019
På forsiden akkurat nå

Folg oss pa facebook liten Contrazt topper listene

Hanne Mette Gunnarsrud har siden debutsuksessen «Vår», våren 2011, virklig fått vind i seilene. Ett år etter – etter først å ha høstet Spellemannsnominasjon og Gullskoennominasjon for debutplata, stod bandet klart. Denne gjengen kunne du blant annet møte under sommerens festivaler.
Her en nærmere presentasjon av gutta i bandet;

Johnny Enger – keybordist
Johnny Enger fra Flisa har over 30 års erfaring som musiker, og har siden 1988 vært medlem av Gunnar Fjeldseth Band. Han har også gjort en del musikal/revyjobber lokalt samt vært innom både gammaldans og visesjangeren. Johnny er gift, har to barn og jobber til daglig i skobransjen.
– Jeg ble med Hanne Mette Band for at det så ut til å kunne bli et bra band med bra folk og heller ikke altfor mye reising. Det vi har gjort så langt viser at vi setter kvalitet høyt og vi ønsker å gjøre skikkelige jobber.

Anders Lauten – trommeslager
Anders er fra Våler og samboer med Hanne Mette. Sammen har de dattera Linnèa. Anders er lidenskaplig opptatt av sport og musikk. Han startet som trommeslager da han var 6 år, og begynte i The Young Ones som 12 åring. De fire siste årene har han spilt trommer i 80 talls rock’n roll bandet TYO. Anders gleder seg til å ta fatt på jobben som trommeslager i Hanne Mette Band.

Pål F. Tautra – bassist
Pål er fra Molde, men bor i dag i Oslo. Pål er den i bandet, sammen med Johnny, som har lengst fartstid i dansebandbransjen. Han var fra slutten av 80-tallet og frem til 2009 bassist i det populære dansebandet Scandinavia, og før den tid spilte han i Katho. Pål er også en ivrig jazzentusiast og er hvert år å finne på jazzfestivalen i Molde.
– Jeg ser stort potensiale i Hanne Mette, og syns hun er en glimrende vokalist og frontfigur, derfor gleder jeg meg veldig til å reise rundt sammen med henne og gutta.

Frode Gant – gitarist
Frode er født i Oslo og oppvokst i Drøbak. I 8 – 9 års alderen begynte han å spille gitar, og gikk senere over til å bli heavygitarist. Frode har også studert klassisk gitar i 6 år etterfulgt av Folkehøgskole (Jazzlinja) og 2 år på musikkinstituttet i Oslo. I senere tid har han spilt en del country, og gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer som gitarist i Hanne Mette Band.

Dag Josten – Rådgiver og teknisk ansvarlig
Dag er fra Otta i Gudbrandsdalen og bor også der, men jobber i Oslo. Han begynte å spille orgel som 6 åring og seinere ble det bassgitar i forskjellige band. Han spilte i 15 år med countrybandet Ten-4 fra Otta. Dag har også jobbet profesjonelt som lydtekniker i over 20 år og har utdanning innenfor dette samt at han er elektronikkingeniør. Som nevnt tidligere i denne artikkelen startet samarbeidet med Hanne Mette på grunnlag av et bekjentskap igjennom Contrazt der han var innleid som lydtekniker i nesten 2 år. Dag fattet stor interesse for Hanne Mette på grunnlag av hennes gode fremtoning på scenen og den fine stemmen som hun har og ville være med å satse fullt på dette. Han gleder seg veldig til å ta fatt på nye utfordringer og ser veldig lyst på fremtiden med denne fine gjengen. (Tekst: Laila Røynestad, foto: Asle Strand og Helge Jørgensen)

Les hele artikkelen i De Danseglades augustnummer

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også