De DansegladeHanne Mette holder styr på gutta

På forsiden akkurat nå

Folg oss pa facebook liten Contrazt topper listene

Vi har mange ambisjoner og målsetninger, men første mål på veien er å få folket til å få opp øynene for oss, bli et av landets mest etterspurte band samt få fylt opp spilleplanen.

Til tross for at bandet bærer hennes navn er hun fast bestemt på at dette ikke skal være noe enkeltmannsforetak. Hun er opptatt av at det er et band med 6 fullverdige medlemmer som alle har sine roller og oppgaver.
– Jeg føler ikke jeg driver mitt eget band, selv om bandet heter Hanne Mette Band. Jeg mener det er viktig at alle skal trå til, for det bidrar til et godt samhold og engasjement, og da vil også drivkraften og motivasjonen øke. Men du veit, det må jo alltid ei dame til for å holde styr på gutta, sier hun. Det blir som ordtaket, «Det står alltid ei sterk kvinne bak en suksessfull mann», sier Hanne Mette og ler.
Bandet består av Frode Gant, Johnny Enger, Anders Lauten, Dag Josten, Paul Tautra og Hanne Mette Gunnarsrud.  (Tekst: Laila Røynestad, foto: Asle Strand og Helge Jørgensen)

Les hele artikkelen i De Danseglades augustnummer

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også