De DansegladeHanne Mette Gunnarsrud, en artist å regne med

På forsiden akkurat nå

Folg oss pa facebook liten Contrazt topper listene

Hanne Mette er kjent for sin sprudlende fremtoning på scenen, og er som ei solstråle i møte med sitt publikum.
– Jeg er veldig glad i å møte mennesker, og syns det er flott at jeg får glede andre med min sang og musikk. Det i seg selv gir meg veldig mye tilbake, og gjør at man yter det lille ekstra. Jeg har jo også fått med meg garvede musikere og det er motivasjon god nok. Vi har det veldig bra på øving og spilling, og trives veldig godt i lag.
Hun debuterte med soloplate våren 2011, og har siden det hatt sterk vind i seilene. Plata «Vår» resulterte i både en Spellemannnominasjon og en Gullskoennominasjon.
Folkelig band
En av de tingene Hanne Mette og kara hennes fokuserer på er at de skal være et folkelig band. Det skal legges opp til et repertoar som folk kan både danse og lytte til.
– Det er viktig at alt fra lyd, scenefremtreden, fremføring, låter og profesjonalitet skal være 100%. Hanne Mette Band skal være topp i alle ledd. Et band blir sjelden bedre enn det dårligste leddet, så derfor er det viktig å tenke sånn fra første stund. Jeg tror også det vil også løfte dansebandsbransjen hvis alle tenker på denne måten.

– Vi er et band som ønsker å gå nye veier, ved å prøve og tenke nyskapende, gjøre oss mer spennende og treffe et bredere publikum.
Hanne Mette Band består av Frode Gant, Johnny Enger, Anders Lauten, Dag Josten, Paul Tautra og Hanne Mette Gunnarsrud. (Tekst: Laila Røynestad, foto: Asle Strand og Helge Jørgensen)

Les hele artikkelen i De Danseglades augustnummer

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også