De DansegladeGuttetur og Gledeshus med Ole Ivars

På forsiden akkurat nå

Vi tok oss en prat tidligere i vinter med saksofonisten i Ole Ivars, Arne Willy Foss. Bandet var i høst plateaktuelle med «Guttetur og gledeshus», en tittel ikke alle i bandet var helt fornøyde med fra starten.
Guttetur og gledeshus
Hvem i bandet hadde ideen og «erfaringen» til tittelen på den nye plata?
– For å være ærlig, reagerte jeg på denne tittelen. Dette hørtes dumt og hjelpesløst ut, og jeg stritta i mot. Ideen var Tom Hovdes. Han fortsetter i Audun Tyldens ånd. Guttetur og horehus tenkte jeg. Men når du leser teksten blir det jo litt avrundet. Vi har fått lite negative tilbakemeldinger på dette, og det har egentlig gått veldig bra!
For Arne Wily har det å være musiker i Ole Ivars, vært som et familieliv, gjennom mange år, og det som gir påfyllet er kameratskapet gutta i mellom;
– Kameratskapet og måten vi tar vare på hverandre, betyr mye. Men vi omgås ikke privat. Alle setter pris på hverandre og kjenner hverandres svakheter. At vi sees kun i helgene, tror jeg er noe av nøkkelen til at det har vart så lenge, avslutter Arne Willy Foss. (Foto: Arild Hansen)

Les resten av artikkelen med Arne Willy i De Danseglades desembernummer.

Siste utgave kj%C3%B8pes her Erica Sjöström, med eget radioprogram

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også