De DansegladeGammel kjærlighet ruster ikke, en prat med Christer & Lotta

På forsiden akkurat nå

Lotta Engberg og Christer Sjøgren er på nytt ute på tur sammen. De Danseglade møtte superduoen på sin snarvisitt i Oslo, i forbindelse med release av sin nye cd, hvor de bidrar hver for seg og sammen som duo.
Med tittelen «Lotta og Christer», presenterer de både nyskrevne låter og noen cowerlåter fra tidligere tider. På vårt spørsmål om hvem som tok initiativet til samarbeidet nå, forteller Lotta at det var det for så vidt Christer som gjorde.
–Samarbeidet med CDn har vært svært positivt og hyggelig, forteller Lotta, mens Christer bekrefter hennes utsagn med et bredt smil. Samarbeidet mellom disse artistene er bestemt frem til årets julekonserter med opphold i tre måneder for Christer som da vil har helt fri. Lotta derimot får en svært travel sommer med Tv- produksjon, noe hun gleder seg stort til. Imidlertid utelukker ikke noen av dem at det kan dukke opp nye ting som gjør det er aktuelt å fortsette det svært gode samarbeidet.
– Vi har samarbeidet tett tidligere ved flere anledninger, forteller Christer og klarer ikke helt å skjule at lysten til flere samarbeidsprosjekter med Lotta er stor.
De Danseglade kommer tilbake i juni-utgaven med et større intervju med disse svært profilerte artistene, hvor de snakker ut om blant annet kjærlighet og alderdom. (Tekst og foto: Bjørn Kåre Larsen)

Christer Sj¨gren og Lotta Engberg koste seg i Oslo disse timene, og hadde et langt og hyggelig intervju med De Danseglade. Dette kan du lese i De Danseglades juninummer.

Abo promo feb 2012 Gullskoens SMS konkurranse med flotte premier

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også