De Danseglade


Fryksdaldansen i Sunne

Fryksdaldansen i Sunne

På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 Suksess for Kai Robert Johansen i USA

 

Så er også Fryksdalsdansen 2012 historie. Over 20000 gjester gjorde årets festival til en av de mest besøkte i Sunne, og Reine Flodin, primus motor og ansvarlig for Fryksdalsdansen, er fornøyd. De Danseglade var der åpningsdagen, og fanget mange på gulv og scene. Denne dagen var rundt 5000 innenfor portene, og på Dansbanan sørget Lasse Stefanz for topp underholdning med sine to spilleøkter. På Bryggan var det Perikles og Casanovas, og i Schlagerteltet var det Jocke Gøransson, samt karoke greven i serveringen og Disco i Grottan og verkstan.
Men det store trekkplasteret denne kvelden var det som skulle skje på Stor-Scenen, da Jerry Williams entret scenen, til ellevill jubel av fra 3000 til 4000 fremmøtte.Og skuffet ble de ikke, Jerry Williams leverte topp underholdning fra øverste hylle. Ikke nok med det, litt senere på kvelden, etter at han var ferdig med sin opptreden, dukket han opp på scenen hos Lasse Stefanz til ellevill jubel. Olle og Jerry fremførte en duett med låten «Shake our hands» (se video på vår youtubekanal). En topp kveld i Sunne med fulle dansegolv fra første tone. Værgudene viste seg fra sin beste side. (Tekst/Foto:Arnfinn Borge)

Folg oss pa facebook liten Suksess for Kai Robert Johansen i USA

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også