De DansegladeFra Wapo til Bris

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Plateaktuelle Bris fra Vestlandet, har sitt utspring fra orkesteret Wapo, et coverband som har eksistert helt fra starten
av 70-tallet, og som har vært mye brukt på Vestlandet. I 2010 ble gitarist Gunnar Engeveik medlem av bandet, og for første gang hadde de også egen låtskriver. Engevik er mest kjent fra orkesteret Kivi som ga ut to album på 90- tallet, samt hadde flere låter som i lengre tid var å finne på Norsktoppen.

Abo promo lite for teksinnlegg PK: Tullprat at dansemusikk låter likt

En ny epoke var startet, og bandet tok navnet BRIS. Tidligere i år ble det også platekontrakt hos Tylden & CO, noe gutta i BRIS syntes var stor stas.
– Vi hadde mange flotte år som coverband, men syns det er ekstra artig at vi nå har eget materiale å presentere. Da vi ikke har den typiske dansebandsounden, er vi litt spent på hvordan vi blir tatt imot av dansebandpublikummet, men vi håper og tror at de kommer til å like oss. Vi har hatt en fantastisk flott sommer der vi har fått promotere oss litt på denne typen arrangementer, og tilbakemeldingene har vært veldig bra så vi gleder oss til fortsettelsen. Det å få bli en del av Tylden stallen syns vi også er veldig spennende. (Tekst: Laila Røynestad. Foto: Arnfinn Borge, Monica Johansen).

Les hele saken om Bris i De Danseglades oktobernummer

Folg oss pa facebook liten PK: Tullprat at dansemusikk låter likt

BRIS består av:
Gunnar Engevik – gitar og låtskriver
Arvid Søreide – vokal og gitar
Trond Eide – synth, piano og kor
Geir Skjelnes – bass og lydansvarlig
Arthur Lien – trommer og kor

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også