De Danseglade


De Danseglade anmelder Bjerkvikhallen med feil heading

De Danseglade anmelder Bjerkvikhallen med feil heading

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Den årvåkne leser fikk med seg at Bjerkvikhallens anmeldelse hadde feil topp i siste utgave av De Danseglade. Dette var dessverre en glipp i korrekturen, og toppen ble Braathallen, selv om bilder og øvrig innhold var Bjerkvikhallen. Vi gjengir derfor anmeldelsen i sin helhet under, og beklager det inntrufne.

 
Sted: Bjerkvikhallen
Tidspunkt: 25. 02. 2012
Musikk: Aristocats og Rikingan
Arrangør: DE unges sanitetsforrening
Anmeldt av: Johnny Sørensen

Partyfaktor: 4
Var litt vanskelig å bedømme. Da her var bare 250 i en hall som tåler det dobbelte. Det jeg kunne se var at her var stemningen på topp ved de fleste bordene.

Priser: 4
Inngang Kr: 350.00 Ellers så var prisene på mat og drikke helt ok.

Servering: 6
Her var varmmat, snitter, pølse, snacks og egen bar med alle rettigheter. Ett godt utvalg både av mat og drikke. praktisk og godt tilgjengelig på begge serveringstedene

Inneklima: 6
Kjempegodt

Dansegolv størrelse: 6
Veldig god plass.

Dansegulv underlag: 5
Overraskende godt å danse på, ett slags sportdekke som ble behandlet med bordsyre og da var det kjempegli.

Sanitær og renhold: 6
Rent og ryddig hele kvelden. Så snart det var antydning til uheldig søl var vaktene der og ordna opp med det samme.

Atmosfære: 6
Jeg vet ikke om jeg har vært i noe bedre. Dette var bare helt topp. Scenen spektakulær, taket var senket med lyskjeder, bordene var også pyntet med detaljer som gjorde det lille ekstra. Ikke langbord men 4 mannsbord, bare lækkert!

Vakthold: 6
Mange og godt synlige vakter. Blide var de også

Lyd: 5
God lyd fra begge band

Parkeringsforhold: 6
Stor å romslig p-plass. Der var utlagt strøm for bobiler

Helhet: 5
Her har arrangøren virkelig jobbet for å få dette til å bli en hyggelig kveld for oss som hadde tatt turen til Bjerkvikhallen. Uheldig at bare 250 deltok. Snøværet må nok ta skylda for det tenker jeg. Men vi som var der hadde en kjempetrivelig kveld, med 2 fine orkestre. Dette var bortimot ett topp arrangement, partyfaktoren er vel det eneste som kunne vært scora mere. Toppkarakter ikke langt unna. Fler gjester og litt bedre pris, så er den der.

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også