De Danseglade


DDKokken serverer: Kylling og Couscossalat med urter

DDKokken serverer: Kylling og Couscossalat med urter

Uddeholm
På forsiden akkurat nå

I matspalten vår denne gang skal vi komponere en rett som jeg med sikkerhet vet at du vil sette pris på. Retten har fått 5 av 5 oppnåelige røde hjerter på matprat.no. Dette er en rett som lett kan forberedes til deg og din kjære, eller gode venner som kommer på besøk. Gevinsten er mindre kjøkkentid og mer tid til samvær. Genialt. Her kommer oppskriften til Kylling- og couscoussalat med urter. Jeg ønsker deg og dine et fargesprakende måltid.

Jeg tar utgangspunkt i 4 porsjoner.

Ingredienser
4 stk. kyllingfilet
2 ss. flytende margarin
Salt og kvernet pepper
350 g. couscous
1 ss. flytende margarin
1 beger rød Cherry tomat
50 g. frisk spinat
2 ss. frisk mynte
2 ss. frisk koriander
2 ss. kapers med stilk
Saft og skall av 1 stk. sitron
2 båt hvitløk
2 ss. olivenolje.
Salt og kvernet pepper

Abonnere ulike fonter du også1 Vi danset på Jorekstad med Ingemars og Anne Nørdsti på fjerdedagsfest

Slik gjør du
Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem i 2 minutter på hver side. Legg over lokk og la dem ettersteke i 4. minutter. Sett til side.
Kok couscous etter anvisning på pakken. Vend inn margarin med en gaffel, slik at couscousen blir luftig.
Del Cherry tomatene i to og bland dem forsiktig inn i couscousen sammen med grovhakkete spinatblader, hakket mynte og koriander, finhakket hvitløk, sitronsaft- og revet skall og litt olivenolje.
Skjær kyllingfiletene i passe stor stykker og anrett alt på et fat.

Drikke
Server gjerne godt avkjølt eple- eller pæresider. Velger du å servere vin er dette en kyllingrett med såpass mye smak at valget bør falle på en rødvin. En god Valpolicella fra Veneto i Nord Italia har de egenskapene. My smak, samtidig som den har saftigheten i behold.
Jeg ønsker deg og dine et fargesprakende måltid.
VELBEKOMME
Sven Erik VesseAbonner på DD knapp e1319455816692 Vi danset til Contrazt på Slobrua

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også