De DansegladeDansegalla i Thailand en stor suksess

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

OrkidéEkspressens Dansegalla i Thailand ble en ubetinget suksess. Rundt 350 danseglade deltok hver kveld, hvorav 280 tok veien fra Norge. Ballsalen på Long Beach Hotel var pyntet slik som bare thaier kan gjøre det. Det ble lagt et flott dansegulv på 200 m2, satt opp bord dekket med hvite duker, betjeningen skiftet uniform hver kveld i stil med de tre store barene som ble endret hver dag. All servering gikk som smurt da hotellet for første gang i Thailands historie trykket opp og solgte drikkekuponger. 24 servitører sørget for rask servering.
Edgar Skjønhals var begeistret da han ringte oss fra Thailand;
– Søndag 21. oktober spilte «PK & Dansefolket» opp med fullt trøkk. Masse folk kom den lange veien fra Pattaya for å få med seg PK. Mandag 22. oktober dekket vi til stor middag med «nogo attåt». Det var show med Jan Høiland og Nissa Nybergets orkester. Vi hadde trekning av to flybilletter med Thai Airways før Lady & Landstrykern spilte opp med svingende dansemusikk. Det er ubeskrivelig bra hva denne duoen leverer. Irenes sang og sceneshow må oppleves!
Abo promo lite for teksinnlegg Vi danset til Lasse Stefanz på Rica Olrud på Hamar
– Tirsdag kveld avsluttet «Vagabond» dette årets Dansegalla i kjent stil og beviste at de er et av Norges beste danseorkester.
Årets galla har vært planlagt i lang tid, og det var ikke uten litt is i magen at arrangøren satset på noe så utradisjonelt, men dette har tydeligvis gitt mersmak;
– Våre tilreisende har aldri opplevd maken til Dansegalla og stilen som ble gjennomført. Det «ropes» om ny galla neste høst. Og hva gjør man da? Jo , jeg har bestilt 360 seter med Thai for avreise i slutten av oktober 2013.
Puss danseskoa, er Edgar Skjønhals’ umiddelbare konklusjon!
Du vil fremover også bli oppdatert med en fyldig reportasje fra smilets land, da De Danseglades utsendte var med på turen!

Siste utgave kj%C3%B8pes her Vi danset til Lasse Stefanz på Rica Olrud på Hamar

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også