De DansegladeDansefestivalen i Sel 2012, en fyldig bildereportasje

På forsiden akkurat nå

Så har vi kommet oss vel hjem igjen, vaskemaskinen har gått, og skoene såvidt tørket opp. Vi kan se tilbake på flotte dager i Sel forrige uke. Fra tirsdag, da det tradisjonen tro var retro kveld, forbi resten av festivalens innholdsrike dager, med eldrekonsert, gudstjeneste, Spilloppgjengen, allsang og Cliff Richards show med Lasse Johansen og Gullskoenshow. Klikk Her Seljordfestivalen 2012: Nok eit flott gjennomført arrangement Dansefestivalen har etterhvert vokst seg innholdsrik og variert. Alt dette paralelt med at man kan danse til minst to stilarter – danseband og gammaldans. Og her har mange høydepunkter fanget publikum gjennom festivalens fem innholdsrike dager.

Dansefestivalen har et fast publikum som kommer år etter år, og her er det viktig for mange å få igjen plassen «fra i fjor». Festivalcampen var fullere enn noen gang, og vaktsjef Bjørn Øyen, fortalte at det var mange flere besøkende på festivalens første dager, enn det noen gang har vært. Vi har ennå ikke lyktes å få ofisielle tall fra arrangøren, men på tross av en våt avslutning, da lørdagen regnet litt bort og dagsbesøket kanskje uteble, er det også vårt inntrykk at det var flere gjester enn noen gang.

Les også Dansefestivalen 2012 – Bildespesial!

Dette skyldes både folkemunne, samt NRKs drahjelp med serien «På vei til Sel» i forkant av festivalen. NRK serien gjorde at også andre riksdekkende medier fattet interesse og dro for å dekke festivalens ulike innhold.

Abo promo lite for teksinnlegg Allsidige Kjersti Grov

Man kan sette fingeren på enkelte elementer som arrangøren kan jobbe videre med, men de fleste er nok enige om at arrangøren gjør en stor innsatts for å gjøre besøket så trivelig som mulig for gjestene. Alt fra et innholdsrikt program, ti len variert og god matmeny, til hyggelige vakter og betjening generelt.

Saken vil oppdateres utover de nærmeste dagene. (For siste versjon, oppdater siden eller tast F7) Alle bilder: Asle Strand

Kai Robert Johansen holdt konsert for barna med sitt Kardemommebyreportoir.

Eldrekonserten er også et stort høydepunkt for mange

 

Hanne Mette Gunnarsrud med band, gjorde stor suksess både på Seljord og Sel i sommer. I De Danseglades augustnummer kan du lese et fyldig intervju med den sprudlende dama, samt en presentasjon av bandet hennes.

Abo promo lite for teksinnlegg Allsidige Kjersti Grov

De Danseglades redaksjon hedret arrangøren på festivalens siste dag. Her er mottar Øystein Ulen en blomstrende oppmerksomhet fra redaktør Dag Mangseth.

Abo promo lite for teksinnlegg Allsidige Kjersti Grov

 

 

 

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også