De DansegladeDansbandsveckan i Malung 2012, mandagen og tirsdagen

På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 Vagabond seiler i medvind

De neste dagene kan du lese saker og se bildene fra årets happening i dansbandssverige, nemlig Dansbandsveckan i Malung. Årets arrangement var det 26. i rekken, og også i år nådde arrangøren ny rekord med over 50000 innom i løpet av uken arrangementet varte. Selve «veckan» starter søndag med Guldklavenutdelingen. Se egen sak som kommer i morgen lørdag.
Mandagen var det duket for dans på alle fem dansegulv i Malung, eller dansbanor som broderfolket kaller det. Her var mange band på de ulike scenene, og femti årsjubilanten Thorleifs, med Thorleif Thorstensson i spissen, var blat disse. Utrolig at man fortsatt har så mye å gi etter så lang tid.
Tirsdagkvelden i Orreskogen var det 7429 innenfor portene, 205 fler enn i 2011. Og denne kvelden var det følgende band som entret scenen på de forskjellige dansbanene.
Det var fullt begge kvelder på alle dansbaner, og folket storkoste seg til topp underholdning. På bane tok både Contrazt & Elisas Malung med storm. (Tekst og foto: Arnfinn Borge)

Folg oss pa facebook liten Vagabond seiler i medvind

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også