De DansegladeDansbandsveckan 2012: Guldklavenshowet

På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 Dansbandsveckan i Malung 2012, mandagen og tirsdagen

«Från Älvdalen til Nashville» med Larz Kristerz ble årets store album og tildelt en velfortjent Guldklaven under den 17:e Guldklavengallaen i Malung under Dansbandsveckan 2012.
På plass under gallan, som er dansebandmusikernes egen Oscargalla i Sverige, var den svenske dansebandeliten samlet.

Forhåndsfavoritten Elisa Lindström ble som ventet årets sångerska. Hun fikk ta imot priset av Bert Karlsson, som erkjente at han mistet henne, men at det fremdeles ikke er for sent om hun vil fram og oppover, også med hans hjelp.

Att Ole Jönsson i Lasse Stefanz ble utropt til dansebandkonge hersket det ikke noen tvil om. Olle ble da også tildelt Guldklaven for Årets sångare. Når Kalle Moraeus på sin fiolin smekte fram Koppången ble Olle hyllet av et stående og jublende publikum.
Lill Babs var populär prisutdeler til årets orkester. Her ble det igjen Lasse Stefanz som fikk sin Guldklaven.(Tekst og foto: Sven Erik Vesse)

Folg oss pa facebook liten Dansbandsveckan i Malung 2012, mandagen og tirsdagen

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også