De DansegladeContrazt akkurat ferdig i studio - en bildereportasje

På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 Rita & Ståle; Samboere og duo

Vi har tidligere fått tilsendt bilder fra band i Gjøvik lydstudio. Denne gangen har både lydmann Morten Nyhus, og Contrazts Gro Anita Johansen, sendt oss bilder. De forteller litt historien om hvordan det er. Som du vil se av bildene er det ikke all tekst som er klar når bandet møtes for å legge på stemmer. Her er ofte en siste finpuss, eller større endringer. Det går vel litt på hordan sangen kjenns ut å synge.

Vi har vel alle vært der når vi har dikta sang ti lkjæresten, konfirmasjonen eller femtiårsdagen – litt snekring blir det. Slik er det altså også med banda vi har helt i toppen også! Contrazt melder følgende;
– All sang er ferdig til den nye CDen, og vi kan meddele at vi slipper ny cd før festivalene settes i gang i sommer. Vi gleder oss veldig til dere skal få høre resultatet!

Har du tips ti lgode bildereportasjer eller studiobilder fra den gang du og ditt band var i stuido, eller du har andre tying du vil dele med oss? Send oss noen ord – eller bilder på post(at)dd.no.

Fremover vil du få se flere bildereportasjer fra studiojobbing.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også