De DansegladeChrister og Lotta: Gammel kjærlighet ruster ikke

På forsiden akkurat nå

Superduoen har funnet tonen igjen, denne gangen startet det hele med deltagelse i Melodifestivalen sist vinter, Sveriges versjon av MGP. Og det musikalske samarbeidet gav mersmak. Det resulterte i en CD utgivelse som «paret» er svært godt fornøyd med. Dette gav de også tydelig uttrykk for, da De Danseglade nylig møtte dem i Oslo.

MGP låten «Don’t Let Me Down», er nok litt påvirket av parets opplevelser fra begynnelsen av 90 tallet, da Lotta og Christer opplevde en romanse sammen.
– Den har nok noen likhetstrekk med vår historie innrømmer paret, men det er ikke noen ny romanse på gang. Begge har nå sine ektefeller med på laget denne gangen, også på Osloturen for platelansering i Norge.
Romansen mellom Lotta og Christer på begynnelsen på 90 tallet, resulterte i at Lotta og hennes daværende ektemann Anders ble skilt, mens Christer og hans kone Birgitta ble separert. Men forholdet ble av heller kort varighet. Nå er Lotta lykkelig gift med sin Patrik, mens Christer og Birgitta for lengst har funnet tilbake til hverandre. Og parene er nære venner og deler mye tid sammen privat.

Tekst: Bjørn Kåre Larsen. Foto: Presse/Bjørn Kåre Larsen

Les hele det åpenhjertige intervjuet i De Danseglades juninummer

Abo promo feb 2012 Bildespesial Dansefestivalen i Sel

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også