De DansegladeBuggkurs på Polketten - Liseberg

På forsiden akkurat nå

Våre anmeldere hviler ikke, selv på ferie. Vi har fått en hyggelig stemningsrapport fra Liseberg i Sverige, fra Sonja Sætren.
– Vi fikk så lyst til å dele litt av vår sommer. Vi er ett par som er veldig glad i å danse, og har alle år danset swing og gammeldans. Men begge hadde veldig lyst til å lære bugg. Så da reiste vi til Sverige, nærmere bestemt Gøteborg og Liseberg. De har Bugg kurs der hver mandag fra 1 juni til 6 August på Polketten.Klikk Her Dansefestivalen i Sel 2012, en fyldig bildereportasje
18.00 til 19.00 Nybegynner.
19.00 til 20.00 Videregående.
20.00 til 23.00 Fridans.
Kjøper du årskortet til kr 195,- for hele 2012, kan du gå inn hver dag. Her er levende musikk på fredag og lørdager i juni, og dans hver kveld i juli, med mange gode svenske band; Kindbergs, Streaplers, Scotts, Face 84, Matz Bladhs, Arvingarna, Donnez, Schytts, Spotlight, Sannex for å nevne noen.
Bugg var moro, så nå må vi bare trene og trene. Vi opplevde mange hyggelige mennesker og kjempe flinke instruktører på kursene.
Lena’s Danseskole er kursansvarlige, og dansegulvet var fullt hele tiden. Og sleit man med turene, fikk du kjempe god hjelp. Dette kurset er virkelig noe vi anbefaler, om du vil lære noe nytt, eller rett og slett bare danse masse. Du kan komme både med og uten partner. Mange enslige der også, og ingen problem med å finne seg noen å danse med. (Tekst og foto: Sonja Sætren)

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også