De DansegladeBris med varme vindar

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Vestlandsbandet Bris, hadde sitt utspring i bandet Wapo, men endret litt stil, samt navn, og satser på dansefolket. Vi tok en prat med vokalist og låtskriver Gunnar Engevik i forbindelse med plateslippet i morgen lørdag den 6. okober. Debutalbumet har fått tittelen ”Varme vindar”, og inneholder en god blanding av folkrock, danseband og country.
– Vi ga ut en egen plate med 4 låter i fjor, som egentlig bare skulle brukes for salg på spillejobber og til promotering, men Tylden & Co ville gjerne føre disse låtene videre, og da kjøre på med et fullt album. ”Varme vindar” er et spennende produkt der Gunnar Engevik står for de fleste låtene, men også Trond Ihle og Rogeir Haugen har bidratt.

Abo promo lite for teksinnlegg PK: Tullprat at dansemusikk låter likt

– Vi er også nettopp ferdig med vår første video » Eg så meg aldri tilbake». Den vil bli å finne på dansebandjukeboksen utover høsten. Vi gleder oss til å få reise rundt å treffe masse danseglade mennesker rundt om i landet, og vi håper de vil like musikken vår, avslutter Gunnar Engevik til De Danseglade. (Tekst: Laila Røynestad. Foto: Arnfinn Borge, Monica Johansen).

Les hele saken om Bris i De Danseglades oktobernummer

Folg oss pa facebook liten PK: Tullprat at dansemusikk låter likt

BRIS består av:
Gunnar Engevik – gitar og låtskriver
Arvid Søreide – vokal og gitar
Trond Eide – synth, piano og kor
Geir Skjelnes – bass og lydansvarlig
Arthur Lien – trommer og kor

Siste utgave kjøpes her På kirkekonsert med Ole Ivars i Myrbostad kirke 6. desember

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også