De DansegladeVinner av Anne Nørdstikonkurranse

På forsiden akkurat nå

Abo promo feb 2012 Dansbandsveckan 2012: Guldklavenshowet

 

Fra 1.oktober i fjor, til 31.mars i år, var det en konkurranse om å delta på flest Anne Nørdsti-konserter, i regi av Anne Nørdsti fanklubb.
– Når vi var på fester var det bare å skrive navn og adresse i en bok fra Fanklubben, forteller Kjell-Otto Burås til De Danseglade, og da jeg fikk telefon fra Fanklubben i april om at jeg hadde vunnet tredje plassen, som var å være med Anne Nørdsti og hennes band og crew på en spillejobb, ble jeg veldig glad. Det var jo den premien jeg hadde mest lyst til å vinne.
– Jeg begynte å tenke på hvor jeg hadde lyst til å være med, mulighetene ble jo litt færre nå som Anne skal ha permisjon. Jeg hadde lyst til å være med til et sted hvor jeg normalt sett ikke hadde planer om å reise til selv. Turen ble fra Vikersund til Skei i Jølster den 26. mai, og tilbake til Hamar 28.mai. Fanklubben kom med forfriskninger til turen, en kjempestor fruktkurv og mineralvann.
Bandet gjør mye for publikummet sitt
– Anne Nørdsti og gjengen hennes gjør en helt utrolig jobb. Denne gjengen gjør alt for at alle vi som reiser på dans skal trives og ha det gøy, og det greier de veldig bra.
– Jeg fikk lov til å hjelpe til med å rigge litt utstyr, og det var ingen lett jobb. Bare tanken på hva denne gjengen må gjøre for at vi skal ha det gøy er ikke lite. Her er det 2-3 timer med rigging av utstyr før lydprøvene kan starte og like lang tid på å pakke sammen etterpå.
– På bussen var stemningen god, alle var fornøyde og ikke minst jeg. Været var helt topp. Skei i Jølster viste seg fra sin beste side. Solen skinte og lyste opp snøen på fjelltoppene rundt. Kvelden her ble også en fest, med mye over ett tusen feststemte mennesker.
Kjell-Otto Burås forteller at han har vært fan av Anne Nørdsti og bandet hennes i flere år, og denne
turen har ikke forandret på det.
Blir aldri lei
– Jeg spiller musikken deres hver dag, og blir aldri lei. Den siste CDen er bare helt topp. At denne gjengen har mange fans er ikke vanskelig og forstå. De er så omgjengelige, og de snakker med alle som vil ha et ord med dem og er like blide hver gang jeg ser dem.
– Jeg må få takke Anne Nørdsti og gjengen hennes for den utrolige store opplevelsen det var å få være med på tur. Jeg vil nok alltid være en stor fan av denne gjengen, avslutter Kjell-Otto Burås til De Danseglade. (Tekst: Vibeke Pedersen)

Folg oss pa facebook liten Dansbandsveckan 2012: Guldklavenshowet

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også