De DansegladeAgneta & Peter; Vi har blittt mottatt på en fantastisk måte

På forsiden akkurat nå

Agneta & Peter er Sveriges mest kjente artist, danseband og låtskriverpar. En sammenslåing av to av Sveriges mest populære dansebandartister. Agneta og Peter har samarbeidet som artister i 17 år. Agneta Olsson er vokalist, artist, programleder og låtskriver. Peter Grundström er låtskriver, artist, vokalist og produsent. Peter er mannen bak sitt livsverk Thor- Görans. Han har skrevet over 1000 melodier, har gjort utallige danseband hits / dansebandklassikere. Når han ikke er på turne arbeider han i sitt eget studio. Agneta & Peter har nemlig sitt eget plateselskap ARS Records og produserer alt materiell selv. Utvilsomt er dette artistparet et unikum i bransjen.
Denne sommeren var Agneta & Peter plateaktuelle med den nye kritikerroste albumet «Brylkräm, krom och lack». Akkurat nå planlegges ny Norge-turne og et nytt album forberedes.
Hvilke utfordringer har dere møtt som artistparet Agneta & Peter?
Agneta: Vi har blitt mottatt på en fantastisk måte, helt siden starten i 2004. Vi har fått flotte tilbakemeldinger på våre produksjoner. Selvsagt har det vært utfordringer med å kjøre i gang og få hele karusellen på skinner. Men vi har hele tiden trodd på oss selv og satset 200 % og virkelig følt at det vi gjør er det rette. En spesiell utfordring er at vi driver det hele selv. Med eget plateselskap, egne låter og egne produksjoner. Det vi sloss mot hele tiden er akkurat «tiden», men så får vi også allting som vi vil ha det.

Abo promo lite for teksinnlegg På norsk julebord i Sverige, med Contrazt
Peter: Vi spiller i dag både for et sittende og et dansende publikum. Det å spille for et sittende publikum er en spesiell utfordring. Det er stor forskjell sammenlignet med å spille for dansende publikum. Du er i fokus, og har alles øyne rettet mot deg. Det krever et større artisteri. Gjennom dette utvikles man også mye, og det er både inspirerende og moro. (tekst: Sven Erik Vesse, foto: presse)

Les hele artikkelen og intervjuet med paret i De Danseglades oktobernummer.

Siste utgave kj%C3%B8pes her På norsk julebord i Sverige, med Contrazt

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også