De DansegladeØyvind Eikre i Vestnorge: Vi må bli flinkere til å rekruttere

På forsiden akkurat nå

Vestnorge har i år vært husband på Vårdansen på Gol, og du har også kunnet danse til denne dyktige gjengen på Gol. Det er en kjent sak at bransjen generelt sliter, og da vi tok en prat med Øyvind Eikre tidligere i sommer, hadde han mange meninger om hvordan bransjen må ta tak i ting.
– Vi må bli flinkere til å rekruttere nye folk som liker vår musikk, og lage låter som appellerer til alle aldersgrupper, også den yngre garde. I disse dager er sosiale medier noe av det viktigste for å markedsføre seg selv, og vi skal bli flinkere på å bruke disse kanalene.Folg oss pa facebook liten Fra Dansefestivalen til Springsteen
– Bare siden jeg ble med i Vestnorge har mange kjente danseband lagt inn årene. Musikkstilen blir jo ignorert og neglisjert i de riksdekkende radiostasjonene, med unntak av ”På Dansefot”, så det har ikke vært lett for band å nå ut til et bredere publikum, derfor må noe skje, sier Øyvind Eikre til De Danseglade. (Tekst: Laila Røynestad, foto: Asle Strand, Helge Jørgensen)

Vestnorge består av:
Øyvind Eikre – vokal, gitar
Trond Ihle – vokal, keyboard
Svein Løvold – gitar, kor
Pål Amdam – trommer, kor
Lars Reidar Lillestøl – bass, kor

Les hele artikkelen om Vestnorge i De Danseglades juninummer

Abo promo feb 2012 Vårslepp og sesongstart på Vårdansen på Gol

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også