De Danseglade


Vi danset til Kindbergs og Anne Nørdsti på Color Magic. Bildespesial!

Vi danset til Kindbergs og Anne Nørdsti på Color Magic. Bildespesial!

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Den 11. til 13. desember arrangerte ColorLine dansegalla på Color Magic med Anne Nørdsti og Kindberg.

Dette var den første søndagstur med dansegalla for ColorLine, og det var ca. 1580 stk ombord da Color Magic la fra kai i Oslo kl. 14. 00 på søndagen. Terje Mårstad og Steinar Storm Kristiansen som startet underholdningen kl. 1400 i Monkey Bar, som ligger i handlegaten om bord i skipet. Der fikk alle de fremmøtte servert både gode gamle og kjente låter.
Dansegolvet i Monkey Bar er ikke så stort men dansefolket utnyttet dette ved også å bruke (handlegaten) som dansegolv. Det var topp underholdning og de fremmøte var med og sang og storkoste seg.
Rundt klokken 21. 30, var det Kindberg som entret scenen i Magic Show Lounge, og holdt det gående frem til kl. 23. 45. Det var full trøkk fra første tone fra Kindberg og dansegolvet var godt fullt fra starten. Bandet fremførte både gode gamle låter, samt noen nye låter som kommer på deres nye cd i begynnelsen av 2012. Bandet showet på scenen og hadde meget god lyd.

Ved midnatt var det dansband-dronninga Anne Nørdsti med band som entret scenen, og de holdt det gående til ca. kl. 02. 30. Her var mange gode og gamle låter og også en del fra hennes nye cd, som kommer i romjulen. Hun hadde også noen låter på tysk!

Mye bra dans var det også å se, i kombinasjon med musikk fra to topp danseband. Etter noen timer i land i Kiel på mandagen så var det igjen avreise til Oslo, og da var det igjen fullt liv i Monkey Bar med først Terje og Steinar etterfulgt av jam med både Kindbergs, Anne Nørdsti og også
Odd Arne Sørensen som spilte på sin torader. Det tok etter hvert også helt av, og publikum var med på allsang og hadde det kjempegøy. Både Anne og Odd Arne dro frem toraderen og spilte opp sammen med Kindbergs. Anne kunne også avsløre at det var hun som hadde lært Odd Arne å spille på torader………….
På mandagskvelden var det igjen duket for topp dansemusikk i Magic Show Lounge fra kl. 21. 30 til kl. 02.00 med Anne Nørsti som første band ut, og Kindbergs som avsluttet det hele.

Et flott danse cruise med to topp band. Svenske Kindbergs har tatt det norske dansefolket og dansemiljø med storm og er et av de svenske dansband som spiller mest i Norge for tiden. De likte seg meget godt og vil gjerne komme tilbake å spille på Color Magic neste år.

Skipet har mange spisesteder og buferesturangen anbefales spesielt med meget god mat, både frokost-lunch og buffé (julebord). Du finner også andre spisesteder om bord hvor man får kjøpt både pizza og annen kald mat. Og trivselen er stor, noe som forsterkes av at det er pent og rent over alt om bord, og godt utvalg både butikkene i handlegaten og i taxfreebutikken.
Det som er synd er at dansegolvet er litt lite at det ikke er plass til alle som vil danse samtidig. Totalt et meget fint danse cruise!
Les anmeldelsen og se terningkastene i De Danseglades februarnummer!

Tekst/Foto: Arnfinn Borge-www. dedanseglade. no

Abonner på DD knapp e1319455816692 William Kristoffersen tildelt årets Kardemommepris

 

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også