De Danseglade


VESTLANDSFANDEN I ALVORLIG BILULYKKE

VESTLANDSFANDEN I ALVORLIG BILULYKKE

Nyheter
På forsiden akkurat nå

Vestlandsfanden var 10. mars på vei til konsert på Årnes da en personbil kjørte rett i fronten på turnebussen til bandet. Føreren av personbilen ble alvorlig skadet men alle bandets medlemmer kom fra ulykken uten skader. Det var Reidar Brendeland selv som satt bak rattet da det smalt!

– Jeg opplevde det som veldig dramatisk, fortalter Brendeland til VGNett. Bilen kom i mot oss i en fryktelig fart, og hadde full sladd fra side til side. Jeg prøvde å kjøre bussen i grøfta, men kom ikke langt nok ut før det smalt, forteller han videre.

The Show must go on!
Heldigvis ble ingen av bandmedlemmene skadet, og resten av bandet, som kjørte i sine egne biler, snudde da de fikk høre om ulykken og dro tilbake til ulykkesstedet. Tiden var knapp, men etter å ha blitt eskortert videre av en redningsbil, kom bandet tidsnok til scenen på Årnes kulturhus på Øvre Romerike, samme kveld! Du snakker om – det skal mye til før Vestlandsfanden avlyser en jobb!

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.