De Danseglade


Vi danset i til Lasse Stefanz og Contrazt i Verdalshallen

Vi danset i til Lasse Stefanz og Contrazt i Verdalshallen

På forsiden akkurat nå

– Det var en utrolig kveld med mye folk. Det kom folk helt fra Oslo i sør til Bodø i nord, forteller Svein Selnes i Verdal IL.

Mellom 50 og 60 foreldre fra håndballgruppa jobbet 10-timer lange økter under dansegallaen og innsatsen har betalt seg. Selnes regner med at dansegallaen vil gi håndballavdelingen et overskudd på mellom 150000 og 200000 kroner.

– Jeg vil gi en stor takk til de som sto på og jobbet og det fantastiske publikumet, det var virkelig god stemning, forteller Selnes videre. Det er avisa Verdalingen som skriver dette i sin nettavis.

Lasse Stefanz og Contrazt er også ganske sikre kort å spille på, og holdt dansefolket i sving hele kvelden. DDs anmelder var der og du vil få fyldig anmeldelse av det hele i DDs desembernummer!

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også