De Danseglade


Velkommen til våre nye nettsider!

Velkommen til våre nye nettsider!

På forsiden akkurat nå

Etter en lengre periode, nærmer vi oss nå å få opp all funksjonalitet på våre nye nettsider. Som du ser siden nå, vil være utgangspunktet. Etterhvert kommer opp en del nye funksjoner, mulighet for videovisning, nyhetsbrev osv.

Sakene du vil finne her vil være noe saker fra DD, samt en del egne saker, og løpende oppdateringer. DD.no er en av i alt seks nye sider som vill se dagens lys etterhvert. Allerede oppe å gå er Gullskoen.no. Innen få måneder vil du også finne; DDCountry, Dansebygda, DDGuiden og Dans.no. Følg med utover!

Magasinet De Danseglades profil har vært på en seriøs måte å fremme saker og aktuelle tema fra danseverden. Det finnes ingen andre trykte medier i Norge som tar dansekultur på alvor. Vi bruker ofte å si at DD er vår måte å rulle den røde løperen ut til en kanskje stigmatisert gruppe innen norsk kulturliv. Vi drar derfor dette begrepet videre, og ruller herved ut den røde løperen også på web. Nystrøket og fin – og velkommen skal du være!

Send oss tips om stoff på post@dd.no!

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også