De Danseglade


Tylden & Co selges ikke

Tylden & Co selges ikke

Nyheter
På forsiden akkurat nå

I DDs desembernummer gikk vi ut med nyheten om at det siste store uavhengige plateselskapet Tylden & Co skulle selges. Slik blir det imidlertid ikke. Anne Kjelkenes og Tom Hovde har bestemt seg for å drive selskapet videre i Audun Tyldens ånd.
Bakgrunnen for at Tylden & Co gikk inn i forhandlinger med Warner Music om salg av selskapet var Audun Tylden’s sykdom de siste årene, og hans ønske om å trappe ned virksomheten. 50% – eier, og Audun’s partner gjennom 30 år, Tom Hovde, hadde full forståelse for Audun’s situasjon og ønsket ikke å sette seg imot salget. Som alle vet så døde imidlertid Audun brått i januar allerede før forhandlingene var sluttført. Situasjonen ble derfor snudd på hodet og hovedpoenget ved å selge falt bort. Tom Hovde meddelte derfor Warner om at salget ikke ble noe av, og er ikke i tvil om at Audun ville ha satt stor pris på at selskapet levde videre.

– Etter en runde med artistene og forretningsforbindelsene våre med spørsmål om hvordan de så på saken fikk jeg så mange positive tilbakemeldinger at det ikke var noen tvil i min sjel;

– Tylden & Co fortsetter som før, på tross av at savnet etter Audun er stort, sier Tom Hovde til DD. Jeg spurte Anne om hun kunne tenke seg noen år til i dansbandbransjen’s formel 1, og til min store glede sa hun ja . Dermed blir det Tylden-telt og festivaler i sommer også, avslutter Tom Hovde!

PK sier følgende om at Tylden består;

– Det er for meg en stor glede at Tom Hovde vil føre plateselskapet Tylden videre. Han har vært en svært viktig brikke sammen med Audun, og det er veldig gledelig for oss i bransjen at han nå ønsker å føre videre det arbeidet som er blitt lagt ned i selskapet. Dette betyr uendelig masse for oss som driver i denne sjangeren.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.