De Danseglade


Stena Line; Rickard Ternblom ny sjef i Norge

Stena Line; Rickard Ternblom ny sjef i Norge

På forsiden akkurat nå

Rickard Ternblom, 38, etterfølger Stein Wettergreen, 60, som linjesjef i Stena Line Norge med ansvar for cruiseruten Oslo – Frederikshavn. Rickard Ternblom overtok kommandoen fra 1. september, og får Stein Wettergreen som rådgiver i en overgangsperiode. Etter 17 fremgangsrike år i Stena Line, pensjoneres veteranen Stein Wettergreen i løpet av 2012

Rickard Ternblom kommer fra stillingen som hotell-sjef på Stena Scandinavica. Han har lang fartstid fra Stena Line, og har blant annet tidligere jobbet som Business Controller på Oslo-Frederikshavn-linjen. Den samme stillingen har han også hatt på linjen mellom Gøteborg og Kiel.

-Det blir spennende å komme tilbake til Stena Line Norge og ruten mellom Oslo og Frederikshavn der det alltid skjer noe spennende, sier Rickard Ternblom. -Spa-båten Stena Saga, Barnas Båt med Zita & Zot-piratene, gourmet-satsingen på Arne Brimi-menyer, og nå det aller siste med ”Svenskebåten” som går fra Oslo via Fredrikshavn til Gøteborg på 36-timers cruise hver søndagskveld, er noen eksempler på forvandlingen av Stena Saga til noe mer enn en danse-og danskebåt.

-Konkurransen er beinhard med de andre danskebåtene og lavprisbillettene på fly, sier Stein Wettergreen . –Derfor har vi satset mer og mer på ombordopplevelsen og 24-og 36-timers cruise med underholdning, dans, foredrag og andre aktivitetersom tilpasset de passasjerene vi har ombord: Seniorene på ukedagene med allsang og foredrag, Jentcruise på fredagen med spa, tapas og velvære, for å nevne noen av de forandringene jeg har fått være med på gjennom mine 17 år her, sier Stein Wettergreen.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også