De Danseglade


Vi danset til Dænsebændet på Skjold Arena

Vi danset til Dænsebændet på Skjold Arena

På forsiden akkurat nå

Den 24. september kunne du swinge deg til rytmer, litt rolige ballader og gode varme tekster i en herlig mix, som kjennetegner Dænsebændet. Her er også en tur innom gammeldans, en vals, polka og reinlender. Når det toppes med Halfdan Sivertsens Kjærlighetsvisa til slutt, kan det ikke bli stort bedre og mer variert.

At Arnstein Tungvåg er en erfaren Dænsebændvokalist er lett og merke. Med sin varme, og muntre utstråling får han lett kontakt med publikum. Sønnen Tommy er også en flink vokalist, og saxofonisten i bandet gjør sitt lille ekstra med saxofonen og trekkspillet nå og da, som setter prikken over i´en. At gutta i bandet har en god tone gjør at folk trives og det blir god stemning. Muntre kommentarer sitter løst, og det vitses litt mellom medlemmene i gruppen fra scenen, noe som bare drar opp.

Og det var MYE folk, men det var nok bord og godt med sitteplasser til de fleste som ville ha det likevel. Godt og luftig i hallen, og fantastisk dansegulv.

God mat som f.eks. varme karbonadesmørbrød var å få kjøpt, og ellers det man ville ha i baren var lett tilgjengelig med god service

Lite ubehagelige berusa mennesker, og de fleste var bare hyggelige og danseglade. Arrangørene gjorde en kjempejobb. Tenker også at Dænsebændet gjerne vil komme igjen, da det var så mange fornøyde haugalendinger.

Hilsen Anne Lise Brekke

Les De Danseglades fyldige anmeldelse av arrangementet på trykk. Vi kaster terning på i alt elleve parametere, og er med på å sikre den gode danseopplevelsen for deg som danser.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.