De Danseglade


Skandinavisk dansekveld på Lanzarote!

Skandinavisk dansekveld på Lanzarote!

Braatthallen h 2019
På forsiden akkurat nå

Så er det igjen klart for dansekvelder på Lanzarote! Onsdag 19.oktober danses de første trinnene i restauranten på Hotel Cinco Plazas i Puerto del Carmen.
For sjuende sesong på rad arrangeres Skandinavisk Dansekveld på Lanzarote. Behovet for å kunne danse til skandinaviske artister og mer voksen musikk var stort da initiativtakerne Anne og Ola Kjeldstad satte i gang med å arrangere gratis dans for skandinaviske turister og fastboende på Lanzarote. Dette ble straks populært, og onsdag 19.oktober er sjuende seson et faktum. Stedet for sesongens dansekvelder er som vanlig restauranten på Hotel Cinco Plazas, Star Tours største hotell i Puerto del Carmen. Hotellet ligger like i nærheten av den norske Sjømannskirken, men man behøver ikke å reise med Star Tour for å ta seg en tur; alle er hjertelig velkommen!
Fra klokka 18.00 serveres det gode middagsretter (buffet) til gjestene sammen med en vanlig meny, og dette kan man danse av seg når DJ Ola setter i gang med sine svingende låter av Vikingarna, Ole Ivars, Abba, Kim Larsen med flere fra kl.20.30.
– Gjør en helkveld ut av det, oppfordrer arrangørene som altså er i gang hver onsdag kveld i hele vinter. Alle er hjertelig velkommen, avslutter Ola Kjeldstad til DD.no.

Abonner på DD knapp e1319455816692 Vi danset til Contrazt på Slobrua

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også