De Danseglade


Pegasus i vinden

Pegasus i vinden

På forsiden akkurat nå

Pegasus har mange jern i ilden, og har brukt den siste tiden til låtskriving, videoer, produksjon av cd og spille jobber. Duoen er i disse dager aktuell med plata «6, dans & rock n`roll», og den første singelen «Drømmen din og deg» er å finne på henholdsvis Youtube og Facebook med video.

– Vi har fått mange fine tilbakemeldinger på denne låta, og i kjent Pegasus stil, vil selve albumet by på overraskelser, sier Ronny Nilsen i Pegasus. Den nye plata er variert, vi har igjen brukt noe nytt, som gjør plata «litt» annerledes. Her vil man finne noe for enhver smak. Vi har denne gang, for å gi plata variasjon, brukt både fele, mandolin, banjo, slide gitar og munnspill. Noe er i tradisjonell Pegasus stil, mens noen heller mer over til country. Plata er som vanlig produsert og mikset av Tommy Nilsen, og vi har skrevet og spilt alle instrumenter selv.

Duoen er svært produktiv når det gjelder låter/plater, og en kan jo lure på om ”låtbanken”
aldri går tom?

– Vi jobber stadig med nye låter og sitter konstant med en gitar e.l på fanget, og finner inspirasjon i alt og alle. Noen ganger kan det være en tone vi hører, som plutselig har blitt en melodi, eller et ord, som har blitt en tekst. Tommy og jeg har daglig kontakt for å vise hverandre det nye vi har kommet opp med. Vi prater om det vi har, og smelter ideene våre sammen, som til slutt blir låtene dere hører på en cd.

Frem til sommeren skal Pegasus fortsette med spille jobber som duo, men har i løpet av sommeren noen jobber som band. De skal blant annet spille på Dansefestivalen i Sel, og under jazzfestivalen i Kongsberg.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også