De Danseglade


Nytt band for: Hanne Mette Gunnarsrud

Nytt band for: Hanne Mette Gunnarsrud

På forsiden akkurat nå

Som vi har skrevet tidligere her på dd.no, har Hanne Mette Gunnnarsrud, syslet med planer om nytt og eget band. Nå er dette ofisielt. Følgende pressemelding tikket i dag inn i redaksjonen fra Tylden & CO;

Hanne Mette Gunnarsrud er hennes fulle navn, og de fleste husker henne fra tiden som vokalist i Contrazt. Hun sluttet i bandet pga. familieforøkelse og for å få mer tid til familien, og har gledet seg over det i tre fine år.
Men å slutte med sangen var aldri aktuelt for Hanne Mette, og 27. mai i år kom hun ut med sitt første soloalbum ”VÅR” hos Tylden & Co. Albumet ble godt mottatt både av publikum og anmeldere, og sommeren 2011 ble travel for Hanne Mette som opptrådte på alt fra dansecruise, dansegallaer og store festivaler til mindre arrangementer i hjemtraktene.
Fram til nå har hun i live-sammenheng samarbeidet med musikervenner; både Dænsebændet, Vagabond, PK & Dansefolket og andre kolleger har vært musikalsk bistand på scenen i denne perioden, men ønsket om og behovet for eget band har stadig vokst seg større.
Så derfor, i løpet av våren 2012, får vi gleden av å høre Hanne Mette med EGET BAND!
Det er litt av et A-lag hun har samlet, så dette kan bli moro!

Bandet består av:
Pål F. Tautra – bass, vokal (tidl. Scandinavia)
Johnny Enger – keyboard, vokal (tidl. Gunnar Fjeldseth band)
Anders Lauten – trommer (tidl. TYO – The Young Ones)
Sigbjørn Rundberget – gitar, vokal (tidl. Gunnar Fjeldseth band)
Dag Josten – teknisk (Scandinavia, Lasse Stefanz, Hellbillies og Selfestivalen)

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også