De Danseglade


Nettbutikk for steelgitar

Nettbutikk for steelgitar

Nyheter
På forsiden akkurat nå

www.steelgitarist.no.Tidligere steelgitarist i Vestnorge og PK & Dansefolket, Arild Kvenseth, har grunnet familieforøkelse bestemt seg for å sette spillingen på vent en periode og heller satse fullt på sin nystartede nettbutikk for steelgitarer og tilhørende utstyr. I steelguitar-kretser er Arild fra før godt kjent for å forsyne steelguitarister i hele Skandinavia med nødvendig utstyr gjennom sitt firma Steel Guitar Senteret. Dette har han drevet med i over 20 år. Nå er han i full gang med å legge alle varene sine inn i sin nyåpnede nettbutikk Steelgitarist.no.

– Det er godt å endelig få alt som finnes for de som spiller og liker steelgitar ut på nett», sier Arild i en E-post til Siden Sist.

Han selger alt fra plektere, spillestål og strenger til kurs-DVDer, CD, LP og MC og selvsagt hele steelgitarer. Han sier at det finnes utrolig mye bra musikk med god steelgitar som altfor få har fått sjansen til å høre. Han har tatt med både instrumentalplater og plater med både steel og vokal i sitt sortiment for å vise hvilken bredde og kvalitet som finnes på dette området. Som eksempler nevner han artister som Bjørn Elvestad, Egil Skjelnes og Lars Egil Vågseter som alle har gitt ut meget gode norske utgivelser med steelgitar. I en tid der markedskreftene rår som aldri før så faller mange gode utgivelser ut i det evige mørket rett etter de kommer ut, forteller Arild videre. Dette ønsker han å motvirke så godt han kan ved å vise disse fram gjennom sitt vindu mot verden, som han kaller det. Og han sier at alle er hjertelig velkomne innom butikken for å se hva som finnes både for de som spiller selv og for de som bare vil lytte til de vakre tonene som dette instrumentet kan frembringe. Nettbutikken til Arild finner du på

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.