De Danseglade


Ole Ivars visste ikke om masseslagsmål

Ole Ivars visste ikke om masseslagsmål

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

Ole Ivars spilte på fest sist lørdag, som utviklet seg til det rene masseslagsmålet. Bandet selv merket ingen ting til det hele. Tumultene ble så store at noen av gjestene dyttet en bil utfor en skråning. I bilen satt en 19 år gammel mann! Det er VGnett som melder dette på sine nettsider mandag morgen.

Politiet måtte rykke ut, og 19-åringen fra Sør-Trøndelag som satt i bilen som ble dyttet utfor skråningen, skal ikke ha pådratt seg store skader. Han klager imildertid over smerter i nakken, i følge politiet.

VG skriver videre at Tore Halvorsen, ikke merket noe til bråket selv.
– Vi merket ingen ting. Festen var helt normal, ikke noe tull og tøys. Det var en vanvittig fin fest med unge og voksne, ikke noe gærent der. Det var bare god stemning, så dette må ha skjedd utenfor festområdet, sier han til VG Nett.
Halvorsen reagerer sterkt på at hans publikummere lager bråk i forbindelse med Ole Ivars’ konserter, og ønsker dem ikke velkommen tilbake, forteller avisen videre.
– Det er helt uakseptabelt. Jeg finner ikke ord. Det er så dumt, og de har ikke noe på fest å gjøre. Jeg vil ikke ha sånne folk på våre konserter, sier Halvorsen bestemt.
Ole Ivars har turnert i nærmere 47 år, og vokalisten forteller at bandet nylig snakket om hvor lite bråk det vanligvis er på konsertene.
– Det er ikke mange dagene siden vi snakket om hvor lite bråk det egentlig er når vi er ute på jobb. Før i tiden var det mer slagsmål og bråk, og det er det egentlig slutt på. Derfor kommer dette nærmest som en bombe, sier Halvorsen.

Kjenner du noe til denne saken, tips DD på tips@dd.no!

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også