De Danseglade


Man måste våga för att vinna

Man måste våga för att vinna

Storås 2019
På forsiden akkurat nå

Emma Karlsson er en av fire jenter i Show, dans & rock’n roll bandet FACE84. Hvert år gir hun seg ut på veien i en minibuss til over 100 destinasjoner både i Sverige og Norge. Emma, som alltid har vært en eventyrlysten jente, søker alltid nye utfordringer. Artisteventyret begynte inne i grisehuset på gården der Emma vokste opp. Med seg hadde hun tre venninner og det var ingen selvfølge at det var musikk disse jentene skulle komme til å leve av, men sterk vilje, enorm innsats og iherdig tæl har gitt resultater.
I sommer slapp de sitt andre album “Här Kommer Det Tjejer”. Det består av 2 covers, en gammel Siw Malmquist melodi og en Kikki Danielsson dänga med dragspel. Resten er original melodier fra ulike norske og svenske låtskrivere. Emma har skrevet tekst og musikk til noen melodier og Josefine Hansson har skrevet 2 tekster. Og Emma tillegger ivrig “ Det känns jättekul at få lov att ge ut en skiva med både lättsamma och trallvänliga låtar med nogra djupare låtar som kommer rakt från våra tankar och hjärtan”.
Emma er stolt over sitt 7 år lange artistliv.
– Vi har jobbet hardt og vært besluttsomme og målbevisste, sier Emma.
Og det har vært en travel sommer. De har spilt på de store dansefestivalene og andre arrangement både i Norge og Sverige. Uten tvil har de lykkes i å utvikle sin musikkinteresse til et heltidsyrke. Det blir mange mil langs veien. Men minibussen er langt mer behagelig å reise med utstråler en glad Emma ovenfor DD, og sikter til deres første transportmiddel; Hesteslep.

 

Emma pryder siste DD. Les hele artikkelen i DDs augustnummer!

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også