De Danseglade


Dansebandsduoen Lady & Landstryker’n

Dansebandsduoen Lady & Landstryker’n

På forsiden akkurat nå

Lady & Landstryker’n gjør suksess både nært og fjernt. Vi tok oss en prat med denne populære duoen fra Hedemark. Dette er historien om et par som gjør sukses på flere arenaer.
Gift duo
Irene og Rune Gjelseth bor på Kirkenær i Solør på Hedemarken. Sammen driver de duoen Lady & Landstryker’n.
– Jeg startet som Landstryker’n på nittitallet, etter å ha hatt en pause fra musikerlivet noen år, forteller Rune til DD. Jeg hadde i bakhodet hele tiden at om jeg fant en makker, så måtte det være ei dame, slik at det ble Lady & Landstryker’n. Så da Landstryker’n traff Irene våren 2000 – varte det ikke lenge før vi fant tonen.
På tross av litt ulik bakgrunn musikalsk sett, har vi jobbet oss sammen, og har i dag et bredt repertoar som duo. Og ikke bare spiller vi sammen på tolvte året, vi er gift på ellevte året, og driver også eget firma sammen. Men vi går ikke lei, og musikken gir oss inspirasjon. Og det er også i musikken at den store drømmen ligger. Kanskje vi en dag kan leve av musikken, og kutte ut ni til fire jobbinga. Det hadde vært moro.
– Det handler om å følge hjertet legger Irene til. Vi blir ikke yngre med årene, og man må ta noen valg.

 

Resten av denne historien kan du lese i De Danseglades oktobernummer

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også