De Danseglade


De Danseglades julekalender 24. desember

De Danseglades julekalender 24. desember

På forsiden akkurat nå

Vi har veldig god deltakelse på våre julekalender, og mange er med, noe vi ser i form av stor trafikk til våre sider. Vi håper du vil følge med oss videre inn i advendtstiden. I dag kan du vinne en Storefjellweekend for to personer, med Ingemars og Contrazt i januar. I tillegg kan du vinne signert Ole Ivars «34», sponset av Tylden & Co.

Om DDs julekalender
Gjennom hele desember frem mot jul, har vi to flotte premier til en vinner, hver dag. Konkurransen vil bestå av 3 spørsmål, to av dem relatert til sponsorer og på det tredje vil det bli De Danseglade som er rammen.
Kriteriene er; Du må “like” De Danseglade på Facebook, og du må svare riktig på alle tre spørsmålene.
Vinnere blir løpende offentliggjort på våre nettsider, på den dagen konkurransen de vant – var. Altså, om konkurransen Trude er med på og vinner, trekkes den 13. desember, vil hennes navn som vinner publiseres på konkurransesiden den trettende desember, 1 til 2 dager etter. Man må med andre ord følge med på selve konkurransesiden i dagene etter konkurransen, for å se om man vinner.
Du kan vinne – Hver dag trekkes en CD premie, noen til og med signert og rykende ferske
– Her har vi det ferskeste av Ole Ivars, Odd Arne Sørensen, Lasse Stefanz, Contrazt, Julie Grundt, Dansebandsjul blant annet.
– Hver dag trekkes andre sponsede premier som; festivalbilletter, dansegallabilletter, danseutstyr, dansesko, personlige fleecejakker med ditt eget navn brodert på og hotellopphold.

Dagens spørmål
1.  Hvem utgjør duoen Lady og Landstrykeren?
2. På hvilket fjell ligger Storefjell Høyfjellhotell?
3. Gitaristen i Ole Ivars heter?

Du sender oss en mail på post(at)dd.no med de riktige svarene.

Husk – du må “LIKE” De Danseglade på Facebook for å kunne delta!

Abonner på DD knapp e1319455816692 De Danseglades julekalender 4. desember

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også