De Danseglade


De Danseglades julekalender 2. desember - vinner klar

De Danseglades julekalender 2. desember - vinner klar

På forsiden akkurat nå

Så er vi i gang, og har kommet til den andre luken. I dag kan du vinne Contrazts CD «Har det på G», sponset av Mariann Records! Den andre premien er en fleecejakke av merket YOU, i valgfri størrelse og farge, dame eller herremodell. Denne påbroderes vinners navn. Levering januar/februar 2012. Jakken er levert av KEBA AS!

Om DDs julekalender
Gjennom hele desember frem mot jul, har vi to flotte premier til en vinner, hver dag. Konkurransen vil bestå av 3 spørsmål, to av dem relatert til sponsorer og på det tredje vil det bli De Danseglade som er rammen.
Kriteriene er; Du må «like» De Danseglade på Facebook, og du må svare riktig på alle tre spørsmålene.
Vinnere blir løpende offentliggjort på våre nettsider, på den dagen konkurransen de vant – var. Altså, om konkurransen Trude er med på og vinner, trekkes den 13. desember, vil hennes navn som vinner publiseres på konkurransesiden den trettende desember, 1 til 2 dager etter. Man må med andre ord følge med på selve konkurransesiden i dagene etter konkurransen, for å se om man vinner.
Du kan vinne – Hver dag trekkes en CD premie, noen til og med signert og rykende ferske
– Her har vi det ferskeste av Ole Ivars, Odd Arne Sørensen, Lasse Stefanz, Contrazt, Julie Grundt, Dansebandsjul blant annet.
– Hver dag trekkes andre sponsede premier som; festivalbilletter, dansegallabilletter, danseskjørt, dansesko, personlige fleecejakker med ditt eget navn brodert og hotellopphold.

Dagens spørmål
1. Hvem var det i dagens Contrazt som startet bandet?
2. Hva slags leverandør er KEBA AS?
3. Julie Grundts debutalbum heter?

Vinner av luke 2 ble Judith Talberg fra Isfjorden! Vi gratulerer!

Abonner på DD knapp e1319455816692 Vibeke Eide: Dansende sydame

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også