De Danseglade


De Danseglades julekalender 16. desember

De Danseglades julekalender 16. desember

På forsiden akkurat nå

Åtte dager igjen til jul. Mange lesere har fulgt vår julekalender så langt. Hele De Danseglades julekalender er fullstappet med flotte gaver. Alt fra hotellopphold, til inngang dansefester, CD plater og danseutstyr. Vi fortsetter helt frem til og med julaften – heng med. I dag kan du vinne Drifters «Hoppas på det bästa», sponset av Mariann Records. I tillegg vinner du en inngang i Fjellhallen den 30. desember.

Om DDs julekalender
Gjennom hele desember frem mot jul, har vi to flotte premier til en vinner, hver dag. Konkurransen vil bestå av 3 spørsmål, to av dem relatert til sponsorer og på det tredje vil det bli De Danseglade som er rammen.
Kriteriene er; Du må “like” De Danseglade på Facebook, og du må svare riktig på alle tre spørsmålene.
Vinnere blir løpende offentliggjort på våre nettsider, på den dagen konkurransen de vant – var. Altså, om konkurransen Trude er med på og vinner, trekkes den 13. desember, vil hennes navn som vinner publiseres på konkurransesiden den trettende desember, 1 til 2 dager etter. Man må med andre ord følge med på selve konkurransesiden i dagene etter konkurransen, for å se om man vinner.
Du kan vinne – Hver dag trekkes en CD premie, noen til og med signert og rykende ferske
– Her har vi det ferskeste av Ole Ivars, Odd Arne Sørensen, Lasse Stefanz, Contrazt, Julie Grundt, Dansebandsjul blant annet.
– Hver dag trekkes andre sponsede premier som; festivalbilletter, dansegallabilletter, danseutstyr, dansesko, personlige fleecejakker med ditt eget navn brodert på og hotellopphold.

Dagens spørmål
1. Doodle Bugs siste album?
2. Hva kommer med desembernummeret av De Danseglade?
3. Fast band i fjellhallen hvert år?

Du sender oss en mail på post(at)dd.no med de riktige svarene.

Husk – du må “LIKE” De Danseglade på Facebook for å kunne delta!

Abonner på DD knapp e1319455816692 Vibeke Eide: Dansende sydame

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også