De Danseglade


De Danseglades julekalender 15. desember

De Danseglades julekalender 15. desember

På forsiden akkurat nå

Så er vi kommet frem til den femtende luken. I dag kan du vinne den rykende fersk CDn  «Dansebandjul 2» , sponset av Tylden & Co! Den andre premien i dag er en dagsbillett under Dansefstivalen 2012, for en person!

Om DDs julekalender
Gjennom hele desember frem mot jul, to flotte premier til en vinner, hver dag.
Konkurransen vil bestå av 3 spørsmål, to av dem relatert til sponsorer og på det tredje vil det bli De  Danseglade som er rammen.
Kriteriene er; Du må «like» De Danseglade på Facebook, og du må svare riktig på alle tre spørsmålene.
Vinnere blir løpende offentliggjort på våre nettsider, på den dagen konkurransen de vant – var. Altså, om konkurransen Trude er med på og vinner trekkes den 13. desember, vil hennes navn som vinner publiseres på konkurransesiden den trettende desember, 1 til 2 dager etter. Man må med andre ord følge med på selve konkurransesiden i dagene etter konkurransen, for å se om man vinner.
Du kan vinne
– Hver dag trekkes en CD premie, noen til og med signert og rykende ferske
– Her har vi det ferskeste av Ole Ivars, Odd Arne Sørensen, Lasse Stefanz, Contrazt, Julie Grundt, Dansebandsjul blant annet.
– Hver dag trekkes andre sponsede premier som; festivalbilletter, dansegallabilletter, danseskjørt, dansesko, personlige fleecejakker med ditt eget navn brodert og hotellopphold.

Dagens spørmål
1. Ole Ivars siste album heter?
2. Dansefestivalen arrangeres alltid i uke?
3. De Danseglade gis ut av hvem?

Du sender oss en mail på post(at)dd.no med de riktige svarene. Husk – du må «LIKE» De Danseglade på Facebook for å kunne delta!

Les mer om Dansefestivalen på Dansefestivalens egne sider!

Abonner på DD knapp e1319455816692 Vibeke Eide: Dansende sydame

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også