De Danseglade


De Danseglade - julenummer ute!

De Danseglade - julenummer ute!

Vårdansen 2019
Storås 2020
På forsiden akkurat nå

De Danseglades desembernummer er endelig ute, etter en forsinkelse i posten. Bladet er fullspekket med masse stoff. Ikke så mye om jula kanskje, selv om det er litt av det også. Mesteparten av stoffet er rettet mot deg som er glad i danse, og liker å holde deg oppdatert på det som skjer i bransjen, og på de ulike dansefestene rundt i hele landet. De Danseglade har i tillegg både humor og kryssordsider, matspalte for de som er på farten rundt på dans i sin bobil, plateanmeldelser, stedsanmeldelser, portretter og mye mer.

Her kan du lese redaktørens leder;

Dansegleden – bredt forankret og i takt!

Gjennom høsten har sikkert mange fulgt Skal Vi Danse på TV2. Noen drømmer seg kanskje litt bort med flotte toner fra stort orkester, og de kjolene og kostymene. Vi har tatt til orde for dansen og gleden ved dansen før, og vi mener dansegleden er tilstede på alle nivåer av dansing – selv den du får i sofakroken når du ser Atle Pettersen og Marianne Sandaker kler seg ut som sjørøvere og trår til i beste sendetid.
De vi etter hvert har blitt kjent med i den mer profesjonelle delen av «danseverden» kan alle bekrefte nettopp det samme; Du blir glad av å danse. Det gir deg økt livskvalitet, og styrker parforholdet. Det gir også bedre helse og kondis. En vidundermedisin!
Ja så kraftig er dette droget at mange dedikerer seg helt – de blir hekta rett og slett.
Mange utenforstående sier det også når de kommer for eksempel på en festival; Her var jammen mange glade mennesker. Du kan lese i dette bladet om Heine Totland og den overraskelsen han hadde da han i sommer opptrådte på Seljord. Det samme vitnesbyrdet kommer fra Odd Arne Sørensen som var DDs ut skremte på samme festival.
Vibeke Eide som har levd et helt liv med et stort handicap, forteller hva dansen har betydd for henne og samboeren. Martin Myhre – puttiplottnisse og proffdanser, er dansehekta, og det har jammen også Atle Pettersen blitt. Så kjære leser – du er i godt selskap, blant dansegale, og danseglade.
Jul og nyttårsfeiring står for døren, og jeg ønske deg og dine en riktig god jul og et godt nytt år. Tusen takk for det gamle – og må dansegleden spres i enda flere hjerter i det nye året!

Abonner på DD knapp e1319455816692 Vibeke Eide: Dansende sydame

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også