De Danseglade


Dans med stor - B

Dans med stor - B

Nyheter
På forsiden akkurat nå

De fikk det til igjen – den lille kvinnekomiteen – som ønsket seg et stort ball. Lørdag 12. mars ble det arrangert Vinterball igjen. Og det med alt som hører til. Flotte omgivelser, herlig mat, gallapyntede gjester, under rammen av Snarøya Dixie Band! Arena var Speilsalen og Rocococsalen på Grand Hotell i Oslo. Polonaisen startet selve ballet, og var for mange kveldens høydepunkt.

– Det finnes mange grupperinger av danseglade, i by og land. Tenk om det kunne finnes et sted man kunne forenes – om bare for en kveld? De som til daglig utøver sin danseglede i T-shirt og jeans og rockeskjørt og de som er mer komfortable med press i buksen og nylonstrømper og høye pumps. For en aften hadde man virkelig funnet ett felles ønske: Pynt deg til trengsel og slå ut håret. Dette forteller en engasjert initiativtaker – Ann-Karin Westby til DD!

– Det bør finnes en plattform hvor miljøene kan forenes. Ikke der man sier at det ene er bedre enn det andre, eller at måten jeg danser min Swing på er riktigere enn din, men rett og slett forenes i dansegleden!

– Og ser vi stort på det – kan vi tenke oss en tristere verden enn den uten dansegleden?

Les mer om årets ball på www.vinterballet.no

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.